Miercuri, 11 Mai 2016 14:56

Primaria Ploiesti plateste 10.000 de euro pentru montarea firului de contact pe parcarea de pe Cuza Voda

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Ploieşti a finalizat licitaţia pentru montarea firului de contact pentru troleibuze pe faţada noii parcări supraetajate construite în centrul municipiului. Contractul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, echivalentul a aproape 10.000 de euro, urmează să fie semnat astăzi.

Proiectul vizează montarea unor tije metalice pe faţada noii parcări supraetajate şi instalarea firelor de contact care permit circulaţia troleibuzelor, în condiţiile în care, în momentul de faţă, şoferii mijloacelor de transport care trec pe traseul 202 sunt nevoiţi să pornească motoarele pe combustibil pentru a trece prin intersecţia străzilor Vlad Ţepeş şi Cuza Vodă.

Aceasta este a doua licitaţie ţinută de Primăria Ploieşti pentru acest obiectiv, după ce la prima procedură de selecţie nu s-a prezentat nicio firmă doritoare. "La această licitaţie s-a prezentat un singur ofertant, aşa că nu a fost cazul să avem contestaţii. Semnarea contractului a fost programată astăzi, iar în scurt timp vor putea începe lucrările pentru montarea firelor de contact", ne-a declarat George Pană, viceprimarul municipiului Ploieşti.

CITIŢI ŞI:

Parcarea de pe str. Cuza Vodă a ajuns studiu de caz pentru arhitecți. Construcția plătită de Primăria Ploiești este o problemă!

Instalarea liniilor electrice pentru troleibuze nu a fost luată în calcul în momentul demarării proiectului pentru construirea controversatei parcări supraetajate din strada Cuza Vodă, situată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul municipiului Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.