Miercuri, 06 Iulie 2016 10:01

EXCLUSIV - Poliţia Prahova a amendat SDN Ploieşti pentru starea drumului în zona podului de la Berceni. CNADNR şi Primăria, SOMATE să intervină

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

IJP Prahova a amendat, pe 5 iulie, Secţia Drumuri Naţionale Ploieşti (din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale - CNADNR), "pentru neîndeplinirea obligaţiei de asigurare a stării de viabilitate a părţii carosabile". Sancţiunea, în valoare de 2.650 de lei, a fost aplicată după ce Telegrama, la sesizarea unui cititor, a publicat un articol cu privire la felul în care arată ieşirea din Ploieşti spre Berceni.

Citiţi şi:  GALERIE FOTO – Recunoașteți zona? În halul ăsta arată una dintre intrările în Ploiești

Cu privire la reclamaţia pe care redacţia a înaintat-o către IJP Prahova, Poliţia a indicat, în răspunsul la solicitarea noastră, că "instituţiile responsabile pentru întreţinerea sectoarelor de drum indicate sunt Secţia Drumuri Naţionale Ploieşti (pentru DN 1A - Centura de Est a municipiului Ploieşti), Consiliul Judeţean Prahova (pentru DJ 139) şi Primăria Municipiului Ploieşti (pentru strada Mihai Bravu). Întrucât pe tronsonul DN 139 care precede intersecţia cu DN 1A nu au fost identificate probleme în legătură cu starea părţii carosabile (denivelări/gropi), instituţia noastră a somat Secţia Drumuri Naţionale Ploieşti  şi Primăria Municipiului Ploieşti  în vederea remedierii de urgenţă a aspectelor semnalate pe sectoarele de drum ce le revin în administrare".

La momentul publicării primul articol, Telegrama a solicitat puncte de vedere şi de la Primăria Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova şi CNADNR. Până acum, niciuna dintre aceste instituţii nu a răspuns solicitărilor noastre.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.