Joi, 22 Februarie 2018 15:39

Directorul TCE Ploieşti doreşte desfiinţarea unor trasee, considerate nerentabile

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, plusează şi după ce a afirmat săptămâna trecută că va reduce frecvenţa curselor de călători, acum doreşte desfiinţarea a cel puţin 10 trasee considerate nerentabile. Propunerea sa va trebui avizată de către Consiliul Local la proxima şedinţă.

Am propus Consiliului Local ca anumite rute din municipiul Ploieşti, pe anumite trasee, să fie modificate, în sensul ca unele dintre ele să fie desfiinţate , iar la unele, la anumite ore să se modifice frecvenţa, deoarece la anumite ore circulă cam goale. Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor Consiliului Local am realizat o analiză la nivelul societăţii şi am făcut o propunere  pe care dânşii o vor analiza. Aceasta cuprinde atât micşorarea frecvenţelor la anumite ore pe anumite trasee, cât şi desfiinţarea unor trasee care sunt foarte vechi, nu mai sunt de actualitate, în special nişte curse între distanţe foarte lungi din Ploieşti , nişte curse directe care aveau rolul pe vremuri de a aduce muncitorii dintr-o anumită zonă în altă zonă. Hotărârea asupra unui program de transport modificat  nu o poate lua TCE ci numai Consiliul Local. Acesta are apanajul de a modifica programul de transport public local, noi numai am în această chestiune doar un suport tehnic“, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE.

Deşi lista curselor care ar urma să fie desfiinţate nu este finalizată, printre aceste trasee s-ar număra traseele 32, 32B (Hale-Protan), 4 (Gara de Nord-Gara de Vest); 4 B (Vega –Catedrală); 52 (Gara de Vest-Uztel); 444/444B (Rafinorilor-Gara de Sud-Rudului) etc.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.