Marți, 17 Aprilie 2018 15:13

O nouă scăpare a Primăriei: Montarea relantisoarelor, blocată la Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Obişnuita activitate de demontare a relantisoarelor înainte de deszăpezire şi reamplasare pe străzi, imediat după trecerea iernii, este în impas la Ploieşti. Autorităţile locale recunosc că firma contractată a anunţat că refuză să presteze acest serviciu, iar viceprimarul Cristian Ganea vorbeşte despre o gafă a administraţiei locale, comisă în momentul în care acest contract a fost scos la licitaţie.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a declarat astăzi că această activitate e blocată, operatorul anunţând autorităţile că refuză să presteze acest serviciu, pe motiv că această activitate a fost prevăzută să se deruleze o singură dată conform contractului în vigoare. Mai mult, în iarnă, demontarea denivelărilor pentru limitarea vitezei s-a făcut pe baza unei sponsorizări, mai spune viceprimarul Ploieştiului, care dă de înţeles că acum, dacă nu se găseşte din nou o variantă de sponsorizare, relantisoarele nu mai pot fi amplasate pe străzi.

"Operatorul contractat pentru acest tip de servicii, în fapt o asociere între două firme, Industrie Mică şi Vesta, nu doreşte să mai monteze aceste relantisoare. Încă nu am primit nimic în scris în acest sens. motivul este că, în momentul licitaţiei, această activitate a fost prevăzută o singură dată. Neglijenţa cu care au fost făcute caietul de sarcini şi contractul, de către compartimentul de specialitate al Primăriei, duce la aceste obstacole. De altfel, în timpul procedurii de selecţie, în momentul clarificărilor, reprezentanţii acestor firme au pus întrebări legate de acest lucru", ne-a declarat, marţi, viceprimarul Cristian Ganea.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.