Marți, 05 Iunie 2018 15:51

Primăria Ploieşti a finalizat licitaţia pentru achiziţia de autobuze noi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Adrian Dobre a anunțat finalizarea licitației privind achiziția a 50 de autobuze diesel.   Luni, 4 iunie, a fost finalizată procedura de evaluare a ofertelor, iar timp de 10 zile vor fi aşteptate eventuale contestaţii. Edilul estimează că dacă totul decurge normal, la finalul lunii ar putea semnat contractul.

Oferta câștigătoare este de aproximativ 38 de milioane de lei plus TVA, iar licitația a pornit de la prețul de 50 de milioane de lei. La licitație au participat două societăți.

 „În cursul zilei de ieri s-a terminat procedura de evaluare a ofertelor pe mijloacele de transport şi s-au trimis notificări  cu privire la rezultatul procedurii de evaluare către operatorii care au participat. Acum intrăm în perioada celor zece zile de potenţiale notificări sau eventuale contestaţii. Dacă nu sunt contestaţii probabil că la sfârşitul lunii vom avea şi contractul semnat. Oferta este de aproximativ 38 de milioane de lei plus TVA. Licitaţia a început de la 50 de milioane de lei şi oferta câltigătoare este de 38 de milioane de lei“, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Primarul a mai precizat că au început demersurile pentru atragerea de fonduri europene cu scopul modernizării transportului public în Ploieşti.

„Am semnat şi contractual pentru realizarea studiului de oportunitate şi modificare a contractului de delegare pentru serviciul de transport public. Avem un termen extrem de redus pentru realizarea  studiului de oportunitate care ne permite începând cu luna iulie să depunem proiectele pe fonduri europene. Începând din una iulie vom da drumul la primele proiecte, fără să mai aşteptăm semnarea contractelor de finanţare. Facem aceste demersuri înainte, astfel încât, atunci când avem contractul de finanţare semnat să ne aflăm într-o fază înaintată cu partea de licitaţie şi să putem implementa imediat proiectele respective“, a explicat Dobre.      

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.