Miercuri, 01 August 2018 14:45

AUTOBUZE NOI PLOIEŞTI | Primarul Dobre a semnat azi contractul-cadru

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

AUTOBUZE NOI PLOIEŞTI | Conducerea Primăriei Ploieşti a semnat, miercuri, contractul pentru aducerea a 50 de autobuze diesel noi în municipiu, contract care se va întinde pe o perioadă de 24 de luni. Primarul Adrian Dobre a confirmat pentru Telegrama că astăzi a fost semnat acordul-cadru, precizând că, pe baza acestuia, urmează să fie semnate mai multe contracte subsecvente, până în 2020 inclusiv, urmând ca în prima etapă, până la finele acestui an, să ajungă în Ploieşti un lot de 10 autobuze noi.

"Astăzi am semnat acordul-cadru. Când se va semna contractul subsecvent, vom face şi o prezentare amănunţită a noilor autobuze", a precizat primarul Ploieştiului. Acesta dăduse vestea şi pe pagina personală de Facebook, încă de marţi, amintind că, în urma licitaţiei, preţul total pentru cele 50 de bucăţi va fi de aproape 38,3 milioane de lei, fără TVA: "50 de autobuze noi vor ajunge la Ploiești pentru îmbunătățirea calității transportului în comun din oraș.  Modernizarea parcului auto se face în condițiile în care, timp de mai bine de 10 ani, nu s-a achiziționat niciun autobuz nou. SC BMC TRUCK & BUS SRL este invitată mâine (n.r. astăzi), 1.08.2018, la semnarea acordului-cadru pentru livrarea a 50 de autobuze noi, Diesel Euro VI. Prețul unui autobuz este 765.646,50 lei fără TVA, valoarea totală pentru cele 50 de autobuze este de 38.282.325 lei fără TVA. Termenul de furnizare a autobuzelor este de maxim 125 de zile, iar durata acordului-cadru este de 2 ani".

AUTOBUZE NOI PLOIEŞTI | Modelul declarat câștigător la licitația Primăriei este Euro Bus Diamond, produs de compania BMC Trucks&Bus, noile autobuze urmând să aibă motoare diesel Euro 6, de 300 de cai putere. Citiţi mai multe detalii şi specificaţii tehnice AICI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.