Miercuri, 28 Noiembrie 2018 16:55

Adrian Dobre despre actele „dispărute“ de la Urbanism: Poate le găsesc acum prin sacii cu care se duc dintr-o clădire în alta

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După scandalul declanşat de arhitectul şef al Ploieştiului care a reclamat lipsa unor documente oficiale din arhiva Direcţiei de Urbanism, primarul Adrian Dobre arată că nu s-a primit nicio sesizare oficială în acest sens.

„Trebuia să apeleze la anumite instituţii pentru investigarea acestor probleme: dispariţia unor documente dintr-o instituţie. Până în momentul de faţă nimeni nu a venit să spună concret: Da. Lipseşte documentul X, numărul de înregistrare. Pe de altă parte, am solicitat modificarea unor proceduri pentru că foarte uşor anumite date şi semnături de la un certificat de urbanism pot fi folosite pentru alte certificate de urbanism. Lucrul acesta l-am făcut astfel încât să nu se mai poată întâmpla astfel de situaţii. Dar despre documente sustrase, nu am primit nimic. Cei care ştiu astfel de lucruri să se ducă la instituţiile abilitate să rezolve problema, dacă într-adevăr sunt sustrase. Poate le găsesc acum prin sacii cu care se duc dintr-o clădire în alta“,  adeclarat Adrian Dobre.

Potrivit unor surse din cadrul primăriei nu s-a constatat lipsa unor documente din arhiva de la Urbanism.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.