Vineri, 30 Noiembrie 2018 11:56

FOTO | Dovada că Primăria Ploieşti funcţionează după altă logică! Ei montează relantisoare când tot restul lumii începe să le scoată

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu doar câteva zile înainte de venirea iernii, când multe primării din ţară încep să îndepărteze de pe şosele denivelările de limitare a vitezei, pentru ca "hopurile" din cauciuc să nu fie deteriorate de utilajele de deszăpezire, la Ploieşti se întâmplă fix pe dos, iar municipalitatea a dat comanda pentru montarea unor noi relantisoare, în zona de vest. Denivelările au apărut la mijlocul acestei săptămâni, pe Padina, înainte de intersecţia cu Domnişori, şi este de aşteptat să reziste acolo cel puţin câteva zile înainte ca Primăria să dea comanda pentru scoatere.

Montarea s-a făcut la mijlocul acestei săptămâni, pe Padina, de o parte şi de cealaltă a străzii Domnişori. Relantisoarele sunt pe toată lăţimea carosabilului, cu câţiva metri înainte de intrarea în intersecţie. Potrivit unor surse din Primărie, decizia a venit ca urmare a unei solicitări primite din partea Poliţiei Rutiere, care a argumentat că aici au loc multe accidente rutiere, produse de regulă din cauza şoferilor care veneau de pe Padina, drumul secundar, şi nu le dădeau prioritate celor de pe Domnişori. De altfel, ultimul se petrecuse chiar la începutul săptămânii. Totuşi, pentru conducătorii auto care cunosc intersecţia, problema nu era că şoferii de pe Padina n-ar fi respectat indicatorul de oprire, ci faptul că de regulă pe Domnişori se circulă cu viteză mare şi ei sunt nevoiţi să forţeze, lucru şi mai dificil când pe marginea intersecţiei sunt parcate haotic maşini.

Aşadar, rămâne de văzut cât de eficiente se vor dovedi noile relantisoare comandate de Primăria Ploieşti şi, nu în ultimul rând, cât vor rezista ele în zonă în acest sezon rece.

CITIŢI ŞI:

O nouă scăpare a Primăriei: Montarea relantisoarelor, blocată la Ploieşti

ATENŢIE, ŞOFERI! La Ploieşti a reînceput montarea de relantisoare | FOTO

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.