Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 14:30

Primăria Ploieşti a încurcat ora paradei de 1 Decembrie! Defilarea a început cu o oră mai devreme decât era programată

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Când aproape toţi ochii ploieştenilor erau aţintiţi asupra autorităţilor locale, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au comis-o grav! Defilarea de 1 Decembrie, pentru mulţi principalul punct de atracţie din programul dedicat Zilei Naţionale, a început cu o oră mai devreme decât era prevăzut în programul oficial anunţat de autorităţi.

Decalarea inexplicabilă a programului i-a surprins pe câţiva ploieşteni care au vrut fie să stea cât mai puţin în frig, fie să treacă peste discursurile adesea plictisitoare ale autorităţilor şi să vină direct la parada militară. Astfel, cei care s-au luat după programul oficial de pe site-ul Primăriei sau distribuit de publicaţiile locale au avut surpriza neplăcută să constate, când au vrut să asiste la defilare, că aceasta se încheiase demult.

Programată la ora 13.00, conform informaţiilor de pe site-ul Primăriei Ploieşti, parada a debutat, în realitate, undeva la 12.00, spre surprinderea multora. La 12.30 deja în faţa Catedralei Sf. Ioan, punctul de plecare, mai rămăseseră doar jandarmii care asigurau ordinea publică şi vegheau la respectarea aşa-ziselor cordoane. La 13.00, când unii ploieşteni au venit în centru ca să asiste la defilare, aceasta era demult încheiată.

Această gafă de proporţii a Primăriei, care poate să denote o lipsă de respect faţă de oamenii pe care autorităţile i-au invitat să le fie alături, o lipsă de profesionalism, o lipsă de comunicare la nivelul instituţiei, o greşeală de redactare sau toate patru la un loc, pune sub semnul întrebării restul programului oficial anunţat pentru astăzi. Cu alte cuvinte, după o asemenea eroare, să ne mai aşteptăm ca orele de începere pentru restul manifestaţiilor de astăzi să se schimbe şi ele?

Pentru ploieştenii care au ratat parada, Telegrama a publicat o amplă galerie FOTO şi VIDEO din timpul manifestaţiilor dedicate Zilei Naţionale. Găsiţi imaginile AICI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.