Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 16:30

Adrian Dobre, explicaţii după schimbarea programului de 1 Decembrie din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, dă vina pe reprezentanţii Armatei pentru modificările apărute în programul evenimentelor dedicate Zilei Naţionale, modificări în urma cărora foarte multe persoane au ratat defilarea militară, unul dintre principalele obiective ale zilei. Într-o postare pe pagina de Facebook, Adrian Dobre spune că Garnizoana s-a ocupat de programul iniţial al paradei şi tot ea a decis şi începerea mai rapidă, primarul cerându-şi scuze faţă de ploieştenii care au ratat momentul şi promiţând că restul evenimentelor programate pe 1 Decembrie se vor derula conform programului oficial.

"Garnizoana Militară nu a respectat programul stabilit cu Primăria Municipiului Ploiești pentru defilarea paradei militare. În contextul decalajului apărut în timpul acțiunilor, din această dimineață, care au fost incluse în programul oficial, destinat marcării Zilei Naționale a României, fac precizarea că, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat și desfășurat exclusiv de Garnizoana Ploiești. Îmi cer scuze ploieștenilor pentru situația determinată de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiești față de programul inițial anunțat de instituția noastră. Evenimentele organizate de Primăria Municipiului Ploiești se vor desfășura conform programului stabilit", a fost mesajul postat în această după-amiază pe reţeaua de socializare de către primarul Ploieştiului.

Dacă e să fim corecţi până la capăt, instituţia precizase, în comunicatul de presă iniţial, transmis la mijlocul săptămânii, că manifestaţiile sunt organizate de Primărie în parteneriat cu Garnizoana Ploieşti. E drept că în mesajul trimis ploieştenilor vineri, tot pe Facebook, Adrian Dobre uita să mai menţioneze şi Armata, invitaţia sunând aşa: "Primăria Municipiului Ploiești a pregatit o serie de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri: ceremonie religioasă, paradă militară, momente artistice etc.".

MAI MULTE DETALII AICI:

FOTO şi VIDEO | Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie la Ploieşti. Vezi o amplă galerie multimedia!

Defilarea de 1 Decembrie a început cu o oră mai devreme decât era programată la Ploieşti

Urmărind comentariile care au apărut imediat după publicarea mesajului de sâmbătă, scuzele prezentate de primar n-au prea îmbunătăţit situaţia, mulţi dintre cei care au comentat arătându-şi dezamăgirea faţă de ratarea evenimentului. "A fost dificil sa le explicam copiiilor ca parada nu mai e..... păcat, Chair de centenar sa faci așa gafa... apreciem scuzele", a comentat o ploieşteancă. "Domnule primar dumneavoastră cum ați fost prezent? Că bănuiesc că ați fost acolo! Ați dat în bobi de cu seara! Hai lăsați aburelile astea ieftine!", a fost un alt răspuns nervos. "Scuzele nu au nicio valoare in fata dezamăgirii copiilor noștri! Ei nu știu sa citească programe prestabilite, nici scuze, nici promisiuni electorale! Pot citi însă dezamăgirea de pe chip! Ei percep totul ca o promisiune nerespectata de noi, părinții. Și pentru noi este cel mai greu sa ne vedem copiii dezamăgiți. Păcat!", i-a transmis o altă ploieşteancă.

   

1 comentariu

  • Link la comentariu cart Ploiesti Vest Luni, 03 Decembrie 2018 08:47 postat de cart Ploiesti Vest

    Cel mai mincinos si incompetent primar ,pe care l-a avut Ploiestiul vreodata !

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.