Joi, 06 Decembrie 2018 14:06

Lucrări pe Bulevardul Independenței și în zona Hale Coreco, joi seară

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona Hale Coreco, dar și Bulevardul Independenței din Ploiești,joi seară, pentru că aici vor fi efectuate intervenții la carosabil. Potrivit unui comunicat al municipalității, lucrările se vor derula în intervalul 18.00 - 22.00.

"Primăria municipiului Ploiești  informează cetățenii că, astăzi, în intervalul orar 18.00-22.00, se vor efectua lucrări de frezare carosabil, în zona rondului I de pe Bulevardul Independenței.  Totodată, se vor derula lucrări similare pe tronsonul: strada  Emile Zola - Hale (Coreco)", se arată în informarea transmisă de Primări Ploiești.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Autoritățile le recomandă șoferilor ca, în intervalul menționat, să utilizeze rutele ocolitoare.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.