Marți, 18 Decembrie 2018 14:10

S-a semnat contractul „lapte şi corn“ în Prahova. Când va începe distribuţia în şcoli

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean a finalizat licitaţia pentru programul lapte fructe şi corn în şcolile şi grădiniţele prahovene. Acordul cadru a fost semnat, iar distribuţia va începe din ianuarie 2019. Acordul va avea o valabilitate de 2 ani.

Primul lot vizând distribuţia de produse de panificaţie are o valoare de 13,3 milioane de lei (13.361.680,80 lei). Câştigătorul licitaţiei este o asociere de firme: Lido Gîrbea, Voipan, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Al doilea lot în vloare de 12,3 milioane lei (12.333.859,20 lei), fără TVA vizează distribuţia de lapte şi produse lactate. Câştigătorul este asocierea de firme Lido Gîrbea, Voipan Sil, Agrosemcu, Simultan și Oltina Impex Prod Com.

Al treilea lot în vloare de 5,6 milioane lei (5.653.018,80 lei), fără TVA vizează distribuţia de fructe. Câştigătorul este asocierea de firme, Lido Gîrbea, Pol Fruct, Voipan Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Conform noilor reguli stabilite de Consiliul Judeţean, produsele oferite elevilor și preșcolarilor vor fi diversificate pe zile, urmând să fie distribuit lapte pasteurizat, cornuri, biscuiţi, iaurturi şi mere.

Întârzierea cu cinci luni a distribuirii acestor produse în unităţile de învăţământ din Prahova este cauzată de procedurile birocratice.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.