Miercuri, 16 Ianuarie 2019 15:55

"Ghişeu unic" în noul sediu al Primăriei Ploieşti. Din acest motiv, ASSC va trebui să se mute din nou

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De bine ce aproape toate serviciile administraţiei ploieştene s-au mutat sub acelaşi acoperiş, în noul sediu al Primăriei, una dintre instituţiile subordonate va trebui să se mute. Primarul Adrian Dobre a declarat marţi că doreşte ca la parterul clădirii să funcţioneze un aşa-zis ghişeu unic, unde ploieştenii să îşi poată rezolva cu un singur drum majoritatea problemelor în raportul cu autorităţile. Reamenajarea spaţiilor de la parter va presupune, însă, mutarea unor birouri ale Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare.

Adrian Dobre a declarat că amenajarea ghişeului unic a început în momentul în care în noul sediu a fost deschis şi un ghişeu al Serviciului Public Finanţe Locale, intenţia fiind ca proiectul să continue până în momentul în care, la parterul imobilului, să existe mai multe birouri şi de la Urbanism sau Patrimoniu, astfel încât oamenii să-şi poată rezolva mai multe lucruri cu un singur drum.

Aceste permutări vor duce, însă, la relocarea unei părţi din activitatea ASSC, până nu demult instituţia care se ocupa de întreţinerea clădirii. Primarul Ploieştiului a declarat că intenţia este ca ASSC să se mute în fostul sediu al Direcţiei Tehnic Investiţii, situat în curtea SGU şi foarte puţin folosit în ultimii ani.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.