Marți, 19 Martie 2019 14:52

VIDEO | Consiliul Judeţean analizează rezilierea contractului cu Rosal pentru ridicarea deşeurilor: "Vom stabili în perioada următoare paşii necesari"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova răspunde la solicitarea venită din partea Primăriei Ploieşti de reziliere a contractului cu Rosal pentru ridicarea deşeurilor din peste 30 de localităţi, anunţând că va face o analiză cu privire la activitatea operatorului de salubritate. Într-un răspuns dat marţi, preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunţat că solicitarea de reziliere va fi supusă la vot în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor", care coordonează ridicarea gunoaielor în numele primăriilor din judeţ. Declaraţiile vin după ce primarul Ploieştiului solicitase în mai multe rânduri ruperea acordului cu Rosal, reclamând că operatorul nu a respectat graficele de ridicare a deşeurilor.

Bogdan Toader a afirmat marţi că se face o analiză cu privire la activitatea operatorului în ultimele şase luni în cele peste 30 de localităţi pe care le deserveşte, precizând şi că au fost discuţii cu reprezentanţii mai multor primării din acest sector.

Activităţile de ridicare, transport şi depozitare a deşeurilor sunt gestionate direct de către ADI, asociaţie din care fac parte Consiliul Judeţean şi majoritatea primăriilor din Prahova şi care a luat fiinţă în momentul în care a fost implementat master-planul judeţean de gestionare a deşeurilor, prin care a fost atrasă o consistentă finanţare europeană nerambursabilă în Prahova. "Sunt de acord într-o anumită privinţă cu primarul Dobre, activitatea operatorului a fost una deficitară pe acest contract. În privinţa curăţeniei căilor publice din municipiul Ploieşti, aici nu pot să răspund, este contractul semnat de dumnealui şi dumnealui îl monitorizează şi gestionează cum este necesar", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Vezi mai jos VIDEO cu declaraţia integrală!

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | Primarul Ploieştiului anunţă rezilierea contractului cu Rosal pentru curăţenie şi deszăpezire

Grevă la Rosal. Primarul Ploieştiului cere rezilierea contractelor cu operatorul de salubritate

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.