Luni, 25 Martie 2019 10:40

SGU Ploieşti cere eşalonare pentru o datorie de 7.000 de lei veche de un an

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Servicii de Gospodărire Urbană, societate deţinută integral de administraţia ploieşteană, traversează de câţiva ani o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar, iar societatea tinde acum spre un nou record negativ, ajungând să ceară o eșalonare pentru o sumă de puţin peste 7.000 de lei, practic un chilipir raportat la veniturile şi cheltuielile lunare ale SGU. Datoria este către Primărie, iar propunerea vizează plata ei în două rate, însă asta demonstrează, practic, pentru cineva care priveşte din exterior situaţia, că SGU a rămas complet fără lichidităţi.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Ploieşti programate pe 28 martie figurează un proiect de hotărâre privind eşalonarea sumei de 7.234 de lei, reprezentând taxa pentru ocuparea temporară a domeniului public pe care SGU o datorează către municipalitate în urma folosirii unor spaţii cu ocazia Mărţişorului de anul trecut.

Conform acestei propuneri, SGU ar urma să se angajeze să achite 5.000 de lei până la 30 aprilie 2019 şi restul sumei, adică 2.234 de lei, până la 30 mai.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.