Marți, 30 Aprilie 2019 09:53

Veolia Energie Prahova a anunțat încheierea sezonului de încălzire 2018 - 2019

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veolia Energie Prahova a transmis, marți, o informare privind  încheierea sezonului de încălzire 2018 - 2019 începând cu data de 30 aprilie, întrucât au fost îndeplinite condițiile legale pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat.

"În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti. În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

Citiți și: Veolia Energie Prahova detaliază termenii în care a fost semnată prelungirea cu trei ani a contractului cu Ploieștiul

Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 și 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Biroul Relații Clienți din str.Gheorghe Doja nr.154A", se arată în comunicatul transmis, marți dimineață, de reprezentanții companiei.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.