Marți, 04 Iunie 2019 12:56

FOTO și VIDEO - Loc de joacă vandalizat, în cartierul Mihai Bravu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O cititoare ne-a trimis,pe adresa redacției, poze și înregistrări făcute în locul de joacă de pe str. Ramurei, din Ploiești, un părculeț care a fost vandalizat, din spusele acesteia, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Nici ea și nici vecinii nu au idee cine ar fi putut face acest lucru. Duminică dimineață, ei au găsit băncile smulse, pur și simplu, și mutate, cu tot cu fundația din beton, iar unele mânjite cu fecale. În părculeț era o mizerie de nedescris.

Locatarii din zonă au sunat imediat la Poliția Locală. De acolo ar fi fost trimis un echipaj care să constate cele petrecute, însă nimic mai mult.

De asemenea, s-au adresat și reprezentanților SGU Ploiești, semnalând situația apărută și cerând ca echipele să efectueze reparații, iar părculețul să poată fi utilizat din nou.

Telegrama de Prahova a solicitat un răspuns din partea SGU Ploiești, cu privire la reclamația venită de la locuitorii de pe str. Ramurei. Purtătorul de cuvânt al societății, Adela Frățilă, a precizat că sesizarea a fost transmisă către mai multe departamente, arătând că ieri nu s-a putut interveni din cauza condițiilor meteo.

"De la Serviciul Tehnic s-a deplasat, la fața locului, o echipă care a constatat că este necesară refacerea fundației la bănci. De la Spații Verzi nu a ajuns încă nimeni, dar urmează să meargă o echipă și de la acest departament. În ceea ce privește locul de joacă, spațiul respectiv figurează pe lista din dispoziția de desființare/dezafectare a unor locuri de joacă din Ploiești", a precizat Adela Frățilă.

Purtătorul de cuvânt al SGU a subliniat și că societatea se poate ocupa doar de mici reparații. Investițiile, inclusiv în locuri de joacă, sunt stabilite prin Direcția  Tehnică a Primăriei Ploiești și trebuie aprobate, fiind vorba, deja, despre cheltuieli de la bugetul local.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.