Miercuri, 12 Iunie 2019 13:13

Se schimbă din nou locul unde ploieştenii pot depune cererile pentru ajutor de încălzire

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Primăriei Ploieşti pregăteşte relocarea unor servicii din subordinea Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare, principala modificare vizând locul de depunere a dosarelor pentru ajutor de încălzire. Programul cu publicul pentru această activitate se va desfăşura în fosta clădire a Direcţiei Tehnice, aproape de Halele Centrale, în spatele sediului SGU.

Câţiva ani la rând, depunerea cererilor pentru subvenţii s-a desfăşurat la Poliţia Locală, într-un spaţiu pus la dispoziţie pentru Primărie. Ulterior, după ce administraţia locală a preluat clădirea Petrom din centrul municipiului, ASSC a fost prima instituţie mutată în acest imobil, iar preluarea dosarelor s-a desfăşurat aici. Acum, după ce întreaga Primărie s-a mutat în noul sediu, autorităţile au ajuns la concluzia că nu mai e loc şi pentru ASSC. Astfel, o parte din activitate urmează să fie relocată la fostul sediu al Direcţiei Tehnice, imobil rămas aproape gol de ani buni, folosit în ultima perioadă, parţial, de către SGU, care împarte aceeaşi curte.

Primarul Adrian Dobre confirmase pentru "Telegrama", încă de la începutul anului, că o parte din activitatea Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare urmează să fie relocată în această clădire. Potrivit informaţiilor transmise astăzi de conducerea ASSC, va fi mutat serviciul intern care se ocupă de preluarea cererilor pentru ajutorul de încălzire, decizia fiind luată pentru că aici există un volum de lucru şi în special un flux de vizitatori foarte mare. Mai precis, aici se strâng anual circa 20.000 de dosare. Având în vedere că autorităţile păstrează şi actele din anii anteriori, ajungem la circa 100.000 de dosare.

Potrivit ASSC, mutarea ar urma să se facă în următoarele două-trei săptămâni.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.