Luni, 17 Iunie 2019 08:05

Primăria Câmpina organizează dezbatere publică, miercuri, privind criteriile pentru încadrarea fiscală a proprietarilor din intravilanul municipiului

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Câmpina va organiza miercuri, pe 19 iunie, începând cu ora 14.00, la sediul instituției, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea Criteriilor cu punctaj şi pragurile de punctaj pentru stabilirea încadrării fiscale a proprietarilor din intravilanul Municipiului Câmpina.

"În scopul eficientizării organizării şi desfăşurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 17 iunie 2019, ora 14.00, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori la nr. Tel: 0244/336134 (secretariatul institutiei), cu menţionarea dacă este cazul, a intenţiei de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii şi în cazul asociaţiilor profesionale, a numărului şi numelui participanţilor", se arată în anunțul publicat de reprezentanții municipalității.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.