Vineri, 05 Iulie 2019 14:26

FOTO | Asfaltări pe aproape 100 de kilometri de drumuri judeţene, în 2019 în Prahova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat vineri că a finalizat licitaţia pentru turnarea de covoare asfaltice. În programul de asfaltări din acest an intră aproape 100 de kilometri de drumuri judeţene.

Preşedintele instituţiei, Bogdan Toader, a anunţat vineri că săptămâna viitoare vor fi predate amplasamentele, pentru începerea lucrărilor, iar termenul de finalizare va fi de trei luni. Valoarea totală a lucrărilor este de aproape 25 de milioane de lei.

Tronsoanele de drumuri judeţene au fost împărţite, la licitaţie, în patru loturi, câştigate de doi ofertanţi, fiecare cu câte două contracte, Pragosa pe de o parte, respectiv o asociere condusă de Strabenbau de cealaltă parte.

"În ultimii 3 ani, am promovat un program anual de așternere îmbrăcăminți asfaltice, turnandu-se în medie 60 km/an. S-a ţinut cont de starea de viabilitate a acestora, de importanța socială și economică a localităților pe care le deservesc și de traficul existent pe acestea", a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.