Miercuri, 17 Iulie 2019 13:31

VIDEO | Primarul Dobre le-a cerut demisia directorului şi directorului tehnic de la RASP Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autorităţile ploieştene s-au reunit, miercuri, în şedinţă, pentru o nouă analiză cu privire la curăţenia oraşului. Deranjat din cauza mizeriei din municipiu, primarul Adrian Dobre le-a cerut demisia celor doi şefi din Regia Autonomă de Servicii Publice, directorul Raul Petrescu şi directorul tehnic al RASP, Vasile Ionescu.

Adrian Dobre a publicat şi pe pagina oficială de Facebook un clip video din timpul şedinţei, în care le reproşează reprezentanţilor RASP că nu au urmărit cu atenţie activitatea de salubritate şi că "de fiecare dată ţin partea operatorului".

"În ședința de astăzi, am cerut demisia conducerii RASP, a directorului general Raul Petrescu și a directorului tehnic Vasile Ionescu, responsabili cu monitorizarea contractelor de salubritate. Continui demersurile pentru ca Rosal, RASP și Consiliul Local, în subordinea căruia se află RASP, să înțeleagă că trebuie să avem un oraș curat", a afirmat, la final, Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Declaraţia vine după ce, acum câteva zile, primarul şi şeful RASP au avut un schimb dur de replici pe teren, la unul dintre controalele pe tema salubrităţii, edilul urlând zeci de secunde la directorul Regiei şi reproşându-i că nu se implică în problema gunoaielor. Ca răspuns, la câteva zile distanţă, consilierii PSD Ploieşti au transmis un comunicat de presă în care spuneau că au găsit o soluţie pentru îmbunătăţirea activităţii şi că, în viziunea lor, primarul este principalul vinovat, venind şi ei la rândul lor cu o solicitare de demisie.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.