Vineri, 19 Iulie 2019 15:47

Adrian Dobre: "Voi solicita desfiinţarea RASP, este o regie total ineficientă"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul crizei deşeurilor din Ploieşti, primarul Adrian Dobre a declarat vineri că va solicita desfiinţarea Regiei Autonome de Servicii Publice, structura care, aşa cum îi spune şi numele, ar trebui să monitorizeze aceste servicii, inclusiv salubritatea. Edilul reclamă mari nereguli privind serviciile din acest domeniu acceptate la plată de RASP.

"Din păcate, am observat o reticenţă foarte mare a angajaţilor RASP-ului de a lua măsuri în privinţa mizeriei din Ploieşti. Toate aceste abateri cu privire la activitatea Rosal şi modul în care RASP-ul îşi îndeplineşte atribuţiile au fost confirmate şi de Camera de Conturi Prahova la ultimul control. Tocmai de aceea, am solicitat şi o să solicit în continuare demisia directorului şi a directorului tehnic pentru proasta gestiune a serviciilor de utilitate publică. Voi veni cu o solicitare în cadrul Consiliului Local de modificare a organigramei şi desfiinţare a acestei Regii Autonome de Servicii Publice, pentru că este total ineficientă, şi de înfiinţare a unui serviciu în cadrul Primăriei, strict pe monitorizarea serviciilor de utilitate publică. Nu mă interesează cititul contoarelor din apartament sau alte lucruri sau nu ştiu ce alt compartiment media pe care şi l-a făcut RASP-ul, mă interesează strict aplicarea legii de către această regie care este total ineficientă", a declarat, vineri, primarul Adrian Dobre.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | Plângere la Poliţie privind străzile nemăturate şi cantităţile de deşeuri confirmate în acte de RASP ca fiind ridicate din Ploieşti

VIDEO | În plin scandal al gunoaielor, RASP reclamă jocuri murdare ale primarului

Declaraţia vine în contextul în care, în aceeaşi conferinţă de presă, Adrian Dobre a declarat că instituţia pe care o conduce a depus o sesizare la Poliţie cu privire la cantităţile de deşeuri acceptate la plată de RASP şi străzile care figurează ca fiind măturate, deşi sunt incluse în programul de lucrări de canalizare.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.