Marți, 23 Iulie 2019 14:32

Modernizare la Parcul Bucov. Primăria a primit fonduri de la Consiliul Judeţean Prahova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de luni, intrarea într-un parteneriat alături de Consiliul Judeţean, pentru finanţarea a două proiecte de modernizare la Parcul Memorial "Constantin Stere". Cele două obiective de investiţii au o valoare însumată de 878.000 de lei, din care CJ Prahova urmează să suporte 748.000 de lei.

Primul proiect vizează realizarea reţelei de canalizare până în zona lacului secat de la Parcul Bucov, în contextul unui program mai amplu de reamenajare şi reumplere cu apă şi refacere a plajei. Pentru reţeaua de canalizare, contribuţia de la bugetul judeţului se va ridica la 603.000 de lei, conform datelor din proiectul de hotărâre aprobat de Consiliul Local Ploieşti. Administraţia locală urmează să contribuie cu 100.000 de lei.

Ce de-al doilea proiect, ceva mai ieftin, vizează extinderea Aleii Scriitorilor din Parcul Bucov. Aici, Consiliul Judeţean va plăti 145.000 de lei, iar Primăria Ploieşti 30.000 de lei.

După votarea celor două proiecte de hotărâre privind parteneriatele, consilierii locali au aprobat şi un proiect pentru modificarea în concordanţă a bugetului de la Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", structura administraţiei ploieştene care se ocupă de parc, grădina zoologică de aici şi adăpostul pentru câini comunitari.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.