Marți, 23 Iulie 2019 14:59

RASP Ploieşti "salută" votul Consiliului Local privind rezilierea contractului cu Rosal

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acuzaţi că ar lua partea operatorului de salubritate din Ploieşti, reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice au transmis marţi un comunicat de presă în care "salută" decizia Consiliului Local, care cu o zi în urmă a aprobat un proiect prin care l-a mandatat pe primarul Dobre să voteze pentru rezilierea contractului cu Rosal.

"Nerespectarea obligațiilor operatorului de salubritate SC Rosal Grup SA a provocat o amplă nemulțumire colectivă, generată de încălcarea repetată a obligațiilor contractuale (cum ar fi: nerespectarea graficului de colectare sau dotarea necorespunzătoare a personalului operatorului etc). RASP Ploiești, în calitatea sa de entitate publică, care monitorizează operatorii de servicii publice, își dorește o calitate sporită  a serviciilor prestate de către aceștia, fie că vorbim de salubrizare, termoficare sau oricare alt serviciu public", se arată în comunicatul transmis marţi de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | Consiliul Local Ploieşti a votat pentru rezilierea contractului cu Rosal. Vineri urmează decizia oficială

Adrian Dobre: "Voi solicita desfiinţarea RASP, este o regie total ineficientă"

Comunicatul oficial al RASP vine în contextul în care, anterior, primarul Ploieştiuluin acuzase Regia că "s-a transformat în PR-ul operatorului". Totodată, reacţia din partea conducerii Regiei vine după ce, luni, în Consiliul Local, a fost votat un proiect privind rezilierea contractului de salubritate, pe fondul nerespectării obligaţiilor de către prestator. Totuşi, o decizie oficială urmează să fie luată vineri, în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor", unde Ploieştiul are un vot din 36.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.