Luni, 02 Septembrie 2019 14:04

Poliția Locală Ploiești a dat amenzi de 112.000 de lei, în luna august, pentru contravenții legate de salubritate

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliția Locală Ploiești a făcut public, luni, raportul sancțiunilor aplicate pe probleme de salubritate, în municipiu, pe parcursul lunii august. Instituția anunță că au fost 199 d sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 112.800 de lei.

"Serviciul Ordine Publică și Pază – 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.800 lei, iar Biroul Protecția Mediului – 31 sancțiuni contravenționale în valoare de 31.000 lei, pentru abandonarea sau depozitarea deșeurilor pe domeniul public.

Totodată, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional operatorul de salubritate ROSAL GRUP pentru nerespectarea graficului de ridicare deșeuri menajere sau neridicarea întregii cantități de deșeuri cu 7 amenzi în valoare de 17.500 lei.

Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către  persoanele fizice/juridice, s-au aplicat un număr de 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.500 lei", au transmis reprezentanții PL Ploiești.

Cetățenii pot semnala faptele de natură contravențională la dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954.

Sursa foto: Poliția Locală Ploiești

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.