Marți, 03 Septembrie 2019 12:06

Ploieștenii pot beneficia de scutirea de la plata majorărilor de întârziere, pentru restanțele pe care le aveau la 31 decembrie. Vezi în ce condiții

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local Ploiești a adoptat, în ședința de la finalul lunii august, un proiect de hotărâre care prevede acordarea de facilități fiscale pentru datornicii din rândul contribuabililor ploieșteni. Concret, forul local a aprobat anularea "accesoriilor înregistrate în cazul obligaţiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018. Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării debitului principal, la zi, până la data de 15 decembrie 2019. Precizăm că scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului/taxei pe teren și a impozitului asupra mijloacelor de transport", după cum au detaliat reprezentanții Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.

Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilul trebuie să aibă achitate toate obligațiile bugetare, la zi, inclusiv amenzile contravenționale.

Pentru orice detalii privind procedura de de acordare a facilităților fiscale vă puteți adresa personalului instituției la sediul Serviciului Public Finanțe Locale, situat pe B-dul Independenței nr.16 - Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Juridice, Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Centru și Biroul Evidență Auto, sau la Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Vest și Serviciul Urmărire și Încasare Creanțe Bugetare - de pe Șoseaua Vestului nr.19.

Detalii referitoare la procedura de acordare a facilităților fiscale au fost publicate și pe site-ul www.spfl.ro.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.