Marți, 03 Septembrie 2019 15:16

VIDEO | CSM Ploieşti a primit bani pentru plata restanţei la curent. Nu vor fi probleme la România-Malta

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ameninţat din cauza unor datorii acumulate de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti către furnizorul de electricitate, meciul România-Malta programat pe 8 septembrie pe stadionul "Ilie Oană" se va disputa fără probleme, anunţă reprezentanţii administraţiei ploieştene, care spun că au alocat marţi bani pentru plata restanţei.

Directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, a confirmat marţi pentru Telegrama că Primăria a efectuat o plată către club, care, mai departe, urmează să-şi achite o parte din datoria la curent, scăpând astfel de riscul de oprire a alimentării. Este vorba despre o sumă de puţin peste 51.000 de lei.

Din cauza acestei datorii, CSM risca să rămână fără electricitate la bazele sportive, ceea ce ar fi afectat atât meciul oficial al naţionalei de fotbal din preliminariile EURO 2020 cu Malta, cât şi un campionat internaţional de gimnastică artistică pe care îl va găzdui Sala Sporturilor "Olimpia".

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Stadionul "Ilie Oană" ar putea rămâne fără curent înainte de meciul România - Malta

Cu riscul de a rămâne fără curent evitat, prioritatea CSM înainte de România - Malta ţine de aducerea gazonului la o stare cât mai bună, primele semne nefiind tocmai optimiste. Reprezentanţii clubului din subordinea administraţiei ploieştene spun că depun toate eforturile în zilele rămase până la meciul Naţionalei şi că e necesar ca anul viitor să se facă o investiţie de la bugetul local pentru înlocuirea suprafeţei de joc, argumentând că aceasta are o vechime de circa opt ani şi nu s-au mai făcut de multă vreme lucrări majore.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.