Joi, 12 Septembrie 2019 13:43

Adrian Dobre i-a băgat în şedinţă pe angajaţii din Primăria Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul unor discuţii mai vechi despre posibile concedieri sau reduceri de salarii în administraţia ploieşteană, primarul Adrian Dobre a desfăşurat joi o şedinţă cu angajaţii din mai multe structuri interne. Edilul a negat informaţia privind eventualele restructurări, spunând că discuţiile vizează doar îmbunătăţirea activităţii.

Şedinţa nu s-a ţinut la sediul Primăriei, ci la cel al Consiliului Judeţean Prahova, în Sala Europa din Palatul Administrativ. Iniţial, edilul declarase că au fost chemaţi la discuţii doar angajaţii de la Poliţia Locală, arătându-se nemulţumit de activitatea instituţiei şi afirmând că, dincolo de amenzile date operatorului de salubritate, "activitatea lor nu se rezumă la salubritate, mai sunt şi alte domenii pe care ar trebui să le acopere mai bine". Ulterior, rând pe rând, au mai intrat în sală şi salariaţi de la Regia Autonomă de Servicii Publice sau Direcţia de Patrimoniu din Primăria Ploieşti.

CITIŢI ŞI:

Concedieri sau reduceri de salarii? Directorii din Primăria Ploieşti, puşi să vină cu soluţii pentru scăderea cheltuielilor de personal

În declaraţiile date înainte de intrarea în şedinţă, Adrian Dobre a dezminţit zvonurile care s-au reluat în ultimele zile, cu privire la o posibilă reducere a schemei de personal, spunând că pentru acest lucru ar fi nevoie de o modificare a organigramei instituţiei, care trebuie aprobată de Consiliul Local, unde consilierii de la PSD au majoritate, alături de cei de la ALDE şi PMP.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.