Marți, 12 Noiembrie 2019 14:28

Directorul demis al CSM Ploieşti a depus o contestaţie la Prefectură

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Demis de primar, în urmă cu două săptămâni, din funcţia de director la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Cristian Nica a contestat dispoziţia lui Adrian Dobre. Directorul demis a depus contestaţii atât la cabinetul primarului cât şi la Prefectura Prahova şi anunţă că zilele viitoare, dacă nu va veni o rezolvare până atunci, va contesta şi în instanţă dispoziţia prin care a fost înlăturat din funcţie.

Anunţul privind demiterea lui Cristian Nica de la conducerea CSM Ploieşti a fost făcut pe 28 octombrie, printr-un comunicat de presă în care primarul municipiului, Adrian Dobre, reclama că nu s-au luat în timp util măsuri de către conducerea clubului într-un scandal în care un asistent medical e acuzat că ar fi abuzat fetiţele de la secţia de handbal. Anterior, edilul solicitase cercetarea directorului în comisia de disciplină, reclamând şi că acesta nu îl informase cu privire la situaţia de la club. Situaţia a fost dezbătută, ulterior, şi într-o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, când mai mulţi consilieri de la PSD i-au luat apărarea lui Cristian Nica, vorbind inclusiv despre un posibil abuz comis de primar în momentul în care l-a demis.

MAI MULTE DETALII AICI:

Contestaţie şi plângere penală, după demiterea lui Cristi Nica de la conducerea CSM Ploieşti

Până la o eventuală plângere penală, directorul de la CSM, aflat în preaviz, a declarat astăzi pentru "Telegrama" că a contestat dispoziţie lui Adrian Dobre, contestaţii transmise atât la Primărie, cât şi la Prefectura Prahova, instituţie care are rolul de verificare a legalităţii actelor emise de autorităţile locale, inclusiv a dispoziţiilor de primar. De altfel, zilele trecute, după primirea documentului, Prefectura i-a solicitat lămuriri Primăriei Ploieşti, invocând faptul că nu existau documente justificative în spatele deciziei de demitere semnate de Adrian Dobre.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.