Marți, 12 Noiembrie 2019 14:39

Primăria ar putea cumpăra baza sportivă din estul Ploieştiului de la Petrotel-Lukoil

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După mai multe serii de negocieri, începute încă din mandatul anterior, autorităţile ploieştene au ajuns la un acord pentru a cumpăra de la rafinăria Petrotel-Lukoil o bază sportivă aflată în zona Teleajen, în apropiere de Liceul "Ludovic Mrazek", pe care oricum Primăria vrea să-l transforme în liceu cu profil sportiv.

Negocierile au plecat de la aproape 300.000 de euro şi au ajuns la 150.000, potrivit unor surse din administraţia ploieşteană. Membru în comisia de negociere iniţială, viceprimarul Cristian Ganea a confirmat pentru "Telegrama" că reprezentanţii companiei petroliere şi-au dat acordul pentru cedarea terenului şi că aleşii locali din respectiva comisie urmează să fie convocaţi joi, pentru a semna procesul-verbal final, înainte de elaborarea unui proiect de hotărâre care să fie pus în dezbatere în forul legislativ local. "A fost o comisie de negociere desemnată încă din mandatul Bădescu. Iniţial, proprietarii au cerut aproape 300.000 de euro. Comisia a negociat până la 150.000 de euro, iar acum am primit o adresă oficială prin care reprezentanţii companiei acceptă oferta. Intenţia este ca această bază sportivă să fie dată în administrarea Clubului Sportiv Municipal, în contextul în care ea se află lângă Liceul «Mrazek». Dacă tot există această unitate de învăţământ care va avea profil sportiv şi există şi un internat cu posibilitatea de cazare, preluarea bazei sportive ne va fi de foarte mare folos", ne-a declarat, marţi, viceprimarul Cristian Ganea.

Baza în discuţie cuprinde un teren de fotbal la dimensiuni oficiale, cu două tribune, plus un o parcelă pe care ar mai putea fi amenajate cel puţin două terenuri de minifotbal.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.