Miercuri, 20 Noiembrie 2019 15:56

SGU Ploieşti începe marcajele rutiere la trecerile de pietoni din faţa şcolilor şi grădiniţelor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În premieră în istoria societăţii municipalităţii ploieştene, Servicii de Gospodărire Urbană va începe executarea de marcaje rutiere. Primăria a dat în această săptămână prima comandă, pentru 900 de metri pătraţi de marcaje.

Conducerea SGU Ploieşti a anunţat că încă n-au fost stabilite zonele în care se va interveni, dar există o serie de criterii pentru prioritizarea lucrărilor, intenţia fiind de a se interveni la trecerile de pietoni care au început să se şteargă din dreptul unităţilor de învăţământ. "Am primit comanda, avem procedura stabilită, aşteptăm o vreme favorabilă, pentru că aceste lucrări depind, evident, de condiţiile meteorologice. Vom reface marcajele rutiere care s-au deteriorat, prioritate vor avea cele din dreptul şcolilor şi grădiniţelor şi de pe arterele intens circulate. Comanda vizează doar executarea de treceri de pietoni, fără alte tipuri de marcaje", ne-a declarat Alin Dănilă, directorul SGU Ploieşti.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Câţi bani va percepe SGU Ploieşti pentru realizarea şi montarea de indicatoare rutiere şi efectuarea de marcaje stradale

Comanda pentru "reîmprospătarea" trecerilor de pietoni, prima de când municipalitatea a încredinţat acest serviciu către SGU, după recenta suplimentarea a obiectelor de activitate, vizează o suprafaţă totală de 900 de metri pătraţi de marcaje rutiere, a precizat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.