Parteneriat între CJ Prahova și Primăria Sinaia, pentru paturi noi de Terapie Intensivă la Spitalul Orășenesc

Parteneriat între CJ Prahova și Primăria Sinaia, pentru paturi noi de Terapie Intensivă la Spitalul Orășenesc

Consiliul Local Sinaia a dezbătut în ședința de vineri, 27 noiembrie, inițiativa privind aprobarea asocierii dintre Judeţul Prahova, prin Consiliul Judeţean Prahova, şi orașul de pe Valea Prahovei, pentru proiectul "Dotare cu 5 paturi ATl - Spital Orăşenesc Sinaia, oraş Sinaia".

Contribuția de la bugetul local va fi de 10% din suma alocata de CJ Prahova pentru obiectivul menționat respectiv 10.000 de lei.

Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat, la începutul acestei săptămâni, o rectificare bugetară în favoarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești și a Spitalului Orășenesc Sinaia. "Bugetul Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost suplimentat cu 1 milion de lei. Banii alocați prin rectificarea bugetară vor fi cheltuiți, în cea mai mare parte, pentru medicamente, materiale sanitare și reactivi (650.000 de lei), pentru întreținere și funcționare (311.6300 de lei), respectiv pentru achiziționarea de echipamente (170.000 de lei). În aceeași ședință, Consiliul Județean Prahova a aprobat alocarea sumei de 90.000 lei pentru finalizarea dotării cu 5 paturi ATI a Spitalului Orășenesc Sinaia", a detaliat la momentul respectiv președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

 

 

Image
Image
Image