Primăria Ploieşti, aproape de un blocaj după descoperirea unor noi cazuri de coronavirus

Primăria Ploieşti, aproape de un blocaj după descoperirea unor noi cazuri de coronavirus

Doi angajaţi din Primăria Ploieşti au fost confirmaţi pozitiv la testele COVID efectuate zilele trecute, iar mai mulţi colegi au fost trimişi acasă în izolare. Direcţia Juridică din instituţie a fost cel mai afectată.

Potrivit unor surse din administraţia ploieşteană, o persoană încadrată pe post de conducere la Direcţia Administrație Publică, Juridic-Contencios, Achiziții Publice și Contracte a fost confirmată cu COVID-19 duminică. Automat, conducerea a decis ca toţi colegii cu care aceasta intrase în contact recent să rămână acasă începând de astăzi. Totodată, un alt caz de coronavirus a fost confirmat la Direcţia Patrimoniu, potrivit aceloraşi surse. Cel puţin doi colegi, consideraţi contacţi direcţi, sunt acasă în izolare.

La Juridic, aproape toţi angajaţii direcţiei sunt acasă, ceea ce înseamnă că, dacă se mai îmbolnăveşte cineva zilele acestea, s-ar putea ajunge la un blocaj total, care ar putea fi rezolvat prin detaşarea temporară a unor angajaţi de la alte structuri. Oricum, din câte înţelegem, se pare că deja ar fi fost întârziat un referat important la Serviciul Achiziţii, tocmai pentru că nu era nimeni care să-l semneze.

Image
Image
Image