"Scenariul galben" aplicat în Primăria Ploiești, după ce noi angajați au fost confirmați cu coronavirus

"Scenariul galben" aplicat în Primăria Ploiești, după ce noi angajați au fost confirmați cu coronavirus

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a dispus ca angajații instituției să lucreze, de acum, parțial de la domiciliu. Măsura a fost instituită pentru prevenire îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaților administrației publice locale și a fost anunțată în ziua în care în spațiul public a apărut informația că noi cazuri de infectare au fost confirmate în rândul salariaților din Primărie.

"Având în vedere prelungirea stării de alertă la nivel național și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul fiecărei structuri a municipalității ploieștene funcționează, începând de astăzi, în program de 2 săptămâni prezență la serviciu și 2 săptămâni muncă la domiciliu. Potrivit noii reguli, funcționarii publici de conducere din cadrul autorității publice ploieștene răspund pentru organizarea activității structurii pe care o conduc, precum și de repartizarea atribuțiilor și lucrărilor, iar fiecare salariat răspunde de îndeplinirea atribuțiilor", a informat Primăria Ploiești într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

“Am dispus aceste măsuri pentru a se asigura continuitatea activității la nivelul municipalității ploieștene.Totodată, este necesar să respectăm cu toții regulile de combatere a infectării cu noul coronavirus. Activitatea noastră trebuie să continue în parametri normali, în condiții de siguranță, atât pentru salariații Primăriei Municipiului Ploiești, cât și pentru cetățeni”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

 

 

 

Image
Image
Image