SGU Ploieşti a făcut praf marcajele rutiere pe Bulevardul Independenţei. Primarul Dobre cere demiterea directorului

SGU Ploieşti a făcut praf marcajele rutiere pe Bulevardul Independenţei. Primarul Dobre cere demiterea directorului

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, reacţionează după ce Servicii de Gospodărire Urbană a realizat marcaje rutiere de tot râsul pe axa nord-sud a oraşului. Edilul cere demiterea directorului SGU şi găsirea unei firme care să se şi priceapă.

Marcajele rutiere efectuate de SGU Ploieşti pe Bulevardul Independenţei au stârnit reacţii contrariate printre conducătorii auto, care observă că liniile care ar trebui să separe benzile de circulaţie au ieşit ca pişatul boului şi că, din loc în loc, ca şi cum i-ar fi tremurat mâna celui care ţinea bidineaua, sunt nişte devieri uriaşe de la linia dreaptă. Nemulţumit de imaginea generală, primarul a transmis un mesaj pe Facebook, în care a anunţat că nu va permite decontarea de la bugetul local a acestor lucrări şi a cerut măsuri imediate din partea CA-ului de la SGU Ploieşti.

"Solicit convocarea de urgență a Consiliului de administrație al SGU, pentru a-l demite pe directorul societății. Nu pot să admit asemenea situații ca cea de pe Bulevardul Independenței. Cer SGU-ului să șteargă marcajele prost efectuate, pe propria cheltuială, pentru că eu nu voi accepta niciodată plata acestei bătăi de joc", a transmis primarul pe Facebook.

Adrian Dobre a încheiat cu un mesaj adresat viceprimarului Cristian Ganea, cel care are în atribuţii supravegherea activităţii de la SGU, dar şi de la Direcţia Tehnic-Investiţii: "Iar domnului Ganea îi sugerez să inițieze o hotărâre de Consiliu Local prin care să rezilieze contractul cu SGU pentru marcaje".

 

Image
Image
Image
Image