fbpx

VIDEO | Vezi în ce stadiu sunt lucrările pentru noul "pod de lemn" din Ploieşti!

Image
Image

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a anunţat marţi, în contextul unei discuţii mai ample despre investiţiile municipalităţii din perioada următoare, că proiectul tehnic pentru construirea unui nou pod peste calea ferată în apropierea Gării de Sud, în locul aşa-zisului pod de lemn, urmează să fie predat până la finalul acestei luni, "va fi verificat la sânge", iar lucrările propriu-zise vor începe la finalul lui martie.

Firma care se ocupă de contract a făcut o primă prezentare a proiectului tehnic, pentru etapa de construire, care vine după finalizarea demolării vechiului pasaj rutier, a anunţat marţi primarul Dobre, într-o conferinţă de presă organizată la sediul administraţiei ploieştene. El a precizat că, după primirea proiectului final, acesta va fi verificat de Direcţia Tehnic-Investiţii din Primărie, iar apoi va începe etapa de obţinere a avizelor necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.

"Există deja o comisie de lucru. După predarea proiectului tehnic, noi urmează să obţinem avizele necesare şi, începând cu sfârşitul lunii martie, să demarăm şi lucrările de construire a podului. Ceea ce este foarte important este că sumele deja sunt prevăzute în creditul pe care noi îl avem, nu avem niciun fel de piedică în realizarea acestui proiect. Am discutat şi cu toţi reţelarii, nici din punctul lor de vedere nu există niciun fel de piedică, drept pentru care cred că podul poate fi realizat până la finele anului. Termenul, conform contractului, este în martie 2020, dar încercăm să finalizăm înainte de termen", a declarat astăzi Adrian Dobre. Vezi mai jos VIDEO cu declaraţia completă despre investiţiile Primăriei Ploieşti!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.