https://www.telegrama.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifSC OMV PETROM SA

Aceasta informare este efectuată de: SC OMV PETROM SA Asset VII Muntenia Est, Ploiesti, str. Mihai Eminescu, ce intenţionează să solicite de la SGA Prahova, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor Forajul si Echipare Sondei 680 Ţintea, ce urmeaza a se amplasa în extravilanul oraşului Băicoi, jud. Prahova.

Aceasta investiţie se va amplasa pe careul sondei 6500 Deep Baicoi.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta temporar următoarele: ape uzate tehnologice reziduale ce se vor evacua în beciul betonat al sondei, de unde vor fi reintegrate in fluxul tehnologic.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa SGA Prahova Str. Gh Cantacuzino, după data de 06.05.2013.

Nici un Anunt
Classified Ads Software powered by Juloa.com