Descriere

Această informare este efectuată de S.N.G.N. ROMGAZ S.A. – SUCURSALA TG. MURES cu sediul în judeţul Mures, oraşul Tg. Mures, str. Salcamilor, nr.23, ce intenţionează să solicite de la ABA Buzau-Ialomita, S.G.A. Prahova, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la investitia „LUCRARI PREGATITOARE PROVIZORII, FORAJ SI PROBARE STRATE LA SONDA 1 STANCESTI” propusa a se amplasa in extravilanul comunei Cocorastii - Colt, judeţul Prahova.
Această investiţie este nouă.
Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa S.C. PETROSTAR S.A., Bd. Bucureşti nr. 37, Ploieşti, jud. Prahova, persoană de contact Grigore George, telefon: 0244 513777/ int.193, fax: 0244 575412, după data de 14.01.2019.

Contact

You don't have the right to see the ad contact