https://www.telegrama.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifRegia Naţională a Pădurilor- ROMSILVA

Regia Naţională a Pădurilor- ROMSILVA prin Direcţia Silvică Prahova, titular al proiectului, „Construire drum forestier Zgarbura Prelungire ” anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul „Construire drum forestier Zgarbura Prelungire ”, propus a fi amplasat în judeţul Prahova, localitatea Sinaia, Ocolul Silvic Sinaia, U.P. IV Valea Izvorului şi U.P.V Sinaia , de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, dar se supune procedurii de evaluare adecvata pentru proiectul „Construire drum forestier Zgarbura Prelungire ”, propus a fi amplasat în judeţul Prahova, localitatea Sinaia, Ocolul Silvic Sinaia, U.P. IV Valea Izvorului şi U.P.V Sinaia.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, respectiv AGENŢIA DE PROTECŢIE A MEDIULUI PRAHOVA – PLOIEŞTI            şi la sediul Direcţiei Silvice Prahova, Ploieşti str. Iuliu Maniu nr. 3, în zilele de vineri, între orele 09 – 13 precum si la adresa de internet http:/apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 13.10.2015.

Nici un Anunt
Classified Ads Software powered by Juloa.com