https://www.telegrama.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifAdministratia Bazinala de Apa Buzau - Ialomita

Anunt public privind dezbaterea publica

ADMINISTRATIA  BAZINALA DE APA BUZAU IALOMITA  anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului care integreaza concluziile studiului de evaluare adecvata, pentru proiectul: LUCRARI DE ATENUARE A VIITUR1LOR PE PARAUL DAMBU IN AMONTE DE MUN.PLOIESTI propus a fi amplasat, in or.Baicoi, com.Paulesti, com.Blejoi, com.Dumbrava, jud.Prahova , titular : ADMINISTRATIA  BAZINALA DE APA BUZAU IALOMITA.

Tipul deciziei posibile luate de APM Prahova poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul poate fi consultat la sediul APM Prahova-Ploiesti, str. Gh. Gr Cantacuzino nr.306-308 si la sediul ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BUZAU IALOMITA  din Buzau, str.Bucegi, nr.20, jud.Buzau, in zilele de L-V, intre orele 9.00-14.00.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primariei BLEJOI in data de 27.06.2016, incepand cu orele 14.00.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul APM Prahova, din Ploiesti, str. GH. Gr. Cantacuzino nr.306-308, pana
la data de 27.06.2016(data dezbaterii publice).

Nici un Anunt
Classified Ads Software powered by Juloa.com