https://www.telegrama.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifIlie Ionel

Această informare este efectuată de: Dl. Ilie Ionel, cu domiciliul în Comuna Baloteşti, str. Unirii, nr. 273, judeţul Ilfov, tel.: 0746/957.747, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Buzău –Ialomiţa – SGA Prahova, Aviz de Gospodărire a Apelor pentru obiectivul:

„ÎNTOCMIRE PUZ – INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN (S=7689 MP), ZONĂ UNITĂȚI AGROOZOOTEHNICE ȘI CONSTRUIRE FERMĂ DE LEGUME ȘI MICROFERMĂ TAURINE, PLATFORMĂ GUNOI DE GRAJD, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE, SPAȚII PARCARE, ÎMPREJMUIRE, UTILITĂȚI, EXTINDERE REȚEA ELECTRICĂ, AMENAJARE ACCES ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER (S ST=11967 MP)”, obiectiv localizat în Comuna Drăgăneşti, sat Meri, judeţul Prahova.

Această investiţie este nouă.

Ca urmare a activităţii de introducere a terenului în intravilan nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodărire a Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată după data de 05.06.2015.

Nici un Anunt
Classified Ads Software powered by Juloa.com