https://www.telegrama.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifSC OMV PETROM SA

SC OMV PETROM SA Asset VII Muntenia Est, titular al proiectului „Ocuparea temporara cu defrisare a unei suprafeţe de 0,2119 ha, în scopul realizării obiectivului:” lea 05 kv de la p.t recea la lea 05 kv a sondei 1305 RAP Runcu” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul „Ocuparea temporara cu defrisare a unei suprafeţe de 0,2119 ha, în scopul realizării obiectivului:” lea 05 kv de la p.t recea la lea 05 kv a sondei 1305 RAP Runcu”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Scorteni.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Prahova din str. Gh Cantacuzino, în zilele de luni-vineri, între orele 9-15, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmph.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 24.06.2015.

Nici un Anunt
Classified Ads Software powered by Juloa.com