fbpx

COCA COLA HBC ROMANIA S.R.L.,

COCA COLA HBC ROMANIA S.R.L., titular al proiectului: “LUCRARI DE CONSTRUIRE – RETELE DE UTILITATI URBANE – GOSPODARIE DE APA PENTRU INCENDIU – CASA POMPE SI REZERVOR DE APA si LUCRARI DE CONSTRUIRE – RETELE DE UTILITATI URBANE – POST TRAFO – POST DE TRANSFORMARE IN ANVELOPA DE BETON”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, de catre APM Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si a nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “ LUCRARI DE CONSTRUIRE – RETELE DE UTILITATI URBANE – GOSPODARIE DE APA PENTRU INCENDIU – CASA POMPE SI REZERVOR DE APA, LUCRARI DE CONSTRUIRE – RETELE DE UTILITATI URBANE – POST TRAFO – POST DE TRANSFORMARE IN ANVELOPA DE BETON”, propus a fi amplasat in PLOIEȘTI, str. GHE. GR. CANTACUZINO nr. 285, Jud. Prahova.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-12, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.