fbpx

COMUNA BREBU:

            Comuna Brebu, cu sediul in sat Brebu Manastirei, Aleea Casa Domneasca, nr. 2, Judet Prahova, cod fiscal 2845699, titulara a proiectului  MODERNIZARE DRUMURI, SAT PODU CHEII, COMUNA BREBU (STRADA SCOLII-L=422ML, STRADA BRADISULUI-L=90ML, STRADA CHEILE DOFTANEI-L=477ML, STRADA STUPARULUI-L=125ML, STRADA FRASINULUI-L=50ML, STRADA OITEI-L=279ML, STRADA BISERICII-L=674ML), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentiei de Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul MODERNIZARE DRUMURI, SAT PODU CHEII, COMUNA BREBU (STRADA SCOLII-L=422ML, STRADA BRADISULUI-L=90ML, STRADA CHEILE DOFTANEI-L=477ML, STRADA STUPARULUI-L=125ML, STRADA FRASINULUI-L=50ML, STRADA OITEI-L=279ML, STRADA BISERICII-L=674ML), propus a fi amplasat in Comuna Brebu, Judet Prahova.

            Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul la sediul Agentiei de Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni- vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet, http://apmph.anpm.ro.

            Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 02.12.2022.

            Informarea publicului se face de catre Comuna Brebu prin publicare in presa nationala sau locala si prin afisarea acestuia la sediul Primariei Comunei Brebu si pe pagina proprie de internet ,,brebuprahova.eu”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.