fbpx

Comuna Dumbravesti

Comuna Dumbravesti titular al proiectului „Retele canalizare in satele Plopeni, Gavanel, Dumbravesti si Malaestii de Jos, comuna Dumbravesti, judetul Prahova” propus a fi amplasat in comuna Dumbravesti, judetul Prahova, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Retele canalizare in satele Plopeni, Gavanel, Dumbravesti si Malaestii de Jos, comuna Dumbravesti, judetul Prahova” propus a fi amplasat in comuna Dumbravesti, judetul Prahova.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Prahova din str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.306, Ploiesti, în zilele de L-J, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.