Comuna Gornet Cricov

Comuna Gornet Cricov  titularul proiectului  “CONSOLIDARE DRUM SATESC AFECTAT DE ALUNECAREA DE TEREN IN SATUL TARCULESTI, COMUNA GORNET CRICOV, STRADA PLUTELOR  Km. + 0.30  - Km. + 0.60.” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre AMP PH,  de a nu se supune evaluarii adegvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor cu apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul sus amintit, propus a fi amplasat in satul Tarculesti strada Plutelor.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, strada Gh. Gr. Cantacuzino nr. 306 in zilele de luni – vineri intre orele  9 – 13 precum si la urmatoarea adresa de internet Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicatii prezentului anunt, pana la 04.04.2020.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Anunturi de mediu