fbpx

Dandu Constantin

Dandu Constantin cu domiciliul in oras Voluntari, str. Cimpul Pipera, nr. 69A, in calitate de reprezentant al Manastirea “Pestera Ialomitei”, in calitate de titular al planului: PUZ – “Construire anexa gospodareasca”, in amplasamentul din comuna Moroeni, sat Dobresti, pct. “Obarsia Ialomitei”, judetul Dambovita, aduce la cunostinta autoritatilor consultate pe durata procedurii de realizare a evaluarii de mediu, cat si a publicului interesat de potentialele efecte semnificative asupra mediului ale implementarii planului mentionat luarea, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita, a deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii acestui plan.

Factorii interesati, indeosebi publicul pot consulta informatiile de mai jos, pe Internet, la adresa APM Dambovita: www.apmdb.anpm.ro  si la sediul acestei autoritati, din mun. Targoviste, Calea Ialomitei, nr. 1, jud. Dambovita, in intervalul orar 9-14 al fiecarei zile lucratoare:

Decizia APM Dambovita nr. 27 din 20.12.2022 de emitere a Avizului de mediu necesar adoptarii planului;

Proiectul de plan, cu toate completarile aduse pe parcursul procedurii de realizare a evaluarii de mediu – in forma avizata de APM Dambovita.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.