fbpx

GALITZ GEORGETA MANUELA

Aceasta informare este efectuată de: GALITZ GEORGETA MANUELA, cu domiciliul in Ploiesti, str.Decebal nr.10,  telefon 0244/525.981, ce intenţionează să solicite de la Administratia Bazinala de Apa Buzau – Ialomita, S.G.A. Prahova, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor FERMA CABALINE, COMPLEX MULTIFUNCTIONAL DE TURISM, AGREMENT SI RECUPERARE TERAPEUTICA SI AMENAJARE DRUM ACCES (Sstud=40417 mp) si CONSTRUIRE FERMA CABALINE, COMPLEX MULTIFUNCTIONAL DE TURISM, AGREMENT / SPORT SI RECUPERARE TERAPEUTICA, CLINICA, ANEXE AFERENTE, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARE, PLATFORME, SPATII VERZI, UTILIATI (INCLUSIV PANOURI FOTOVOLTAICE), IMPREJMUIRE, AMENAJARE DRUM ACCES, BRANSAMENTE, ORGANIZARE DE SANTIER, cu amplasamentul in judetul PRAHOVA, Comuna Puchenii, nr. cadastral provizoriu 25412 (tarla 65, parcela P418/1, De 426, De 434, De 90)

Aceasta investiţie este noua.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa menționată după data de 27.06.2022.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.