Primaria Boldesti-Scaieni

Primaria Boldesti-Scaieni, cu sediul în oras Boldesti, str. Calea Unirii, nr. 67, ce intenţionează să obţină Avizul de Gospodărire a Apelor, conform Legii Apelor nr. 107/1996 cu modificările şi completările ulterioare, pentru obiectivul: Intocmire PUZ: rectificare limita intravilan (reducere intravilan S=1235mp) si extindere intravilan (S=29320mp) pentru zona cu destinatie speciala; schimbare partiala destinatie teren din ‘ID’ – zona unitati industriale, depozitare, transport si zona – Ccr cai de comunicatie rutiere in ‘DS’ – zona cu destinatie speciala, pentru amplasare “Poligon de pregatire pentru stingerea incendiilor, cautare – salvare urbana, descarcerare si acordare prim ajutor calificat si salvari din medii ostile vietii” (Sst = 155310mp)”, obiectiv localizat in UAT Boldesti, T28, judeţul Prahova.

Se va introduce rectifica limita de intravilan, se va introduce teren in intravilan  si schimbare pentru zona destinatie speciala.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare sau care intenţionează să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menţionată după data de 29.04.2020.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu