fbpx

S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L.

S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. titular al proiectului ¨CONSTRUIRE BIROURI SI DEPOZIT MATERIALE (SUBANSAMBLE METALICE), IMPREJMUIRE, ALEI PIETONALE SI CAROSABILE, PLATFORME BETONATE, FOSA SEPTICA VIDANJABILA, BRANSAMENTE SI UTILITATI¨, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ¨CONSTRUIRE BIROURI SI DEPOZIT MATERIALE (SUBANSAMBLE METALICE), IMPREJMUIRE, ALEI PIETONALE SI CAROSABILE, PLATFORME BETONATE, FOSA SEPTICA VIDANJABILA, BRANSAMENTE SI UTILITATI¨, propus a fi amplasat in Jud. Prahova, Mun. Ploiesti, str. DN1B, T 13, parcela 191/1.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele  9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.